Prodhimi


Fabrike moderne e standarteve te larta Europiane

Nje art i vjeter brenda nje shtepie moderne! Fabrika jone ndodhet ne nje vend piktoresk vetem pak km larg qytetit te Gjirokastres. E njohur per aplikimin e teknologjise me te re ne Europe, produktet e Gjirofarmes jane duke rrembyer vendin e pare ne tregun vendas.Pasi qumeshti i fresket grumbullohet nga fermeret, i nenshtrohet nje kontrolli te rrepte laboratorik i cili jo vetem percakton cilesine e qumeshtit, por shmang edhe rrezikun e semundjeve te ndryshme.

Cilesi nuk do te thote vetem shije dhe gastronomi por edhe kontroll i garantuar. Pasterizimi dhe filtrimi eshte nje nga momentet me te rendesishme gjate procesit te prodhimit te djathit. Ngrohja e qumeshtit ne nje temperature specifike gjate nje periudhe te caktuar kohe ndihmon ne shkaterimin e bakterjeve te demshme.