• Qumesht Lope i pasterizuar

  Qumesht Lope i pasterizuar

  Produkti i ri i Gjirofarmës: Qumësht Lope i Pasterizuar, me 1.5% ose3.2% yndyrë, i cilësisë dhe standarteve ushqimore më të larta për familjen tuaj
 • Djathi i Bardhe Tradicional

  Djathi i Bardhe Tradicional

  Djathi i Bardhë i Gjirofarmës i prodhuar prej qumështit të deles ose nga përzierja e qumështit të deles e dhisë i maturuar në hire, dallon për butësinë dhe kënaqësinë e shijes
 • Produkte me emer

  Produkte me emer

  Tek produktet e Gjirofarmës do të gjeni aspekte të kulturës lokale, historinë e prodhimit si dhe respekt për traditën vendase.
 • Produkte tradicionale te cilesise se larte

  Produkte tradicionale te cilesise se larte

  Qumështi, Djathi i Bardhë, Kackavalli, Gjiza, Kosi dhe Ricotta e Gjirofarmës dallohen për shijen dhe përbërjen origjinale me vlerë të lartë ushqyese

MIRESEVINI

MIRESEVINI

Kerkoni te njihni ushqimin tradicional Shqiptar? Ndaluni tek prodhimet e bulmetit te prodhuara ne Gjirofarm.

Qumeshti, Djathi i Bardhe, Kackavalli, Gjiza, Kosi dhe Ricotta dallohen jo vetem per shijen dhe perberjen origjinale, por edhe per vlerat e tyre ushqyese.

QUMESHT LOPE

QUMESHT LOPE

Produkti i ri i Gjirofarmes: Qumesht Lope i Pasterizuar afatgjate, me 1.5% ose3.2% yndyre, i cilesise dhe standarteve ushqimore me te larta per familjen tuaj.

Qumeshti i Gjirofarmes eshte i sterilizuar dhe homogjeniyuar me shtese vitaminash (A, E, B1, B3, B6).